Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

LA QUÍMICA

LA QUÍMICA
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788416430901
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

9,99 €
Comprar

En aquesta trepidant i addictiva novel·la, una exagent que fuig de l'organització en la qual treballava haurà d'acceptar un últim cas per netejar el seu nom i salvar la vida.

«No els deixaria guanyar. De cap manera no els donaria una solució tan fàcil al seu problema. Amb tota probabilitat l'acabarien atrapant, però abans aquells malparits ho haurien de suar, i correria la sang.»

Havia treballat per al govern dels Estats Units, encara que gairebé ningú no ho sabia. Com a experta en el seu camp, ella mateixa era un dels secrets més ocults d'una agència tan clandestina que ni tan sols no té nom. Fins que van considerar que els feia nosa i van anar-la a buscar sense avisar.

Ara poques vegades es queda al mateix lloc o utilitza el mateix nom durant gaire temps. Ja han mort l'única persona en qui confiava, però sap alguna cosa que la continua convertint en una amenaça. La volen morta, i de seguida.

Quan el seu antic cap li ofereix una sortida, entén que serà l'única oportunitat que tindrà d'esborrar la gran diana que porta dibuixada a l'esquena. Però això implica acceptar un últim encàrrec. I, per a desgràcia seva, la informació que aconsegueix encara afegeix més risc a la situació.

Decidida a afrontar el desafiament cara a cara, comença a preparar-se per a la pitjor baralla de la seva vida mentre s'adona que s'està enamorant d'un home que només pot complicar-li les possibilitats de supervivència. Ara que les opcions es redueixen cada cop més de pressa, haurà d'aplicar el seu talent especial d'una manera en què mai abans no havia somiat.

En aquesta novel·la intensa i demolidora, Meyer ha creat una irresistible heroïna amb unes habilitats molt especials. I demostra un cop més per què és una de les escriptores que més llibres ven del món.

Crítiques:
«Els fans devoraran La química com ho van fer amb les novel·les de Crepuscle i The Host
Boston Globe

«Aquesta història d'espionatge i acció augmentarà sens dubte la fascinació que exerceix Meyer sobre els seus devots lectors.»
Washington Post

«És fantàstic veure una heroïna que té com a arma principal el seu cervell... Les pàgines volen.»
Entertainment Weekly

«Escrit amb el compulsiu estil que en Meyer és marca de la casa. Ple d'acció i intriga... Es gaudeix molt.»
Heat

«Els lectors de Crepuscle trobaran aquí una altra parella romàntica que els captivarà.»
People

Otros libros del autor

LA QUÍMICA
Titulo del libro
LA QUÍMICA
STEPHENIE MEYER

9,99 €

ECLIPSE (CREPÚSCULO 3)
Titulo del libro
ECLIPSE (CREPÚSCULO 3)
STEPHENIE MEYER

9,99 €

STEPHENIE MEYER

Stephenie Meyer se licenció en Literatura Inglesa en la Brigham Young University. Es autora de la serie best seller Crepúsculo, de la que se han vendido 155 millones de libros en todo el mundo. En 2008 publicó The Host, su primera novela para adultos, que entró directamente en el número uno de las listas de más vendidos de The New York Times y The Wall Street Journal y fue llevada al cine en 2013. Meyer vive con su marido y sus tres hijos en Arizona.