Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

UNA COLUMNA DE FOC (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 3)

UNA COLUMNA DE FOC (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 3)
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788416430581
Idioma:
CATALÁN
Formato:
PDF
DRM:
Si
Tagus

12,99 €

La saga d'Els pilars de la Terra i Un món sense fi, que ha captivat milions de lectors, continua ara amb una nova història magistral.

Una columna de foc arrenca quan el jove Ned Willard torna per Nadal a casa, a Kingsbridge. És l'any 1558, un any que trastocarà la vida d'en Ned i que canviarà Europa per sempre.

Les antigues pedres de la catedral de Kingsbridge contemplen una ciutat dividida per l'odi religiós. Els principis elevats topen amb l'amistat, la lleialtat i l'amor, i causen vessaments de sang. En Ned es troba lluitant al bàndol contrari al de la noia amb qui anhela casar-se, la Margery Fitzgerald.

Quan Elisabet I arriba al tron, tota Europa està en pugna contra Anglaterra. La jove monarca, astuta i decidida, organitza el primer servei secret del país per estar al corrent de qualsevol indici d'intrigues homicides, alçaments o plans d'invasió.

A París, esperant, hi ha la seductora i obstinada Maria Estuard, reina dels escocesos, en el si d'una família francesa que té una ambició desorbitada. Proclamada legítima sobirana d'Anglaterra, Maria compta amb els seus propis partidaris, que conspiren per desfer-se d'Elisabet.

Mentrestant, en Ned Willard busca en Jean Langlais, un personatge esmunyedís i enigmàtic, sense saber que darrere d'aquest fals nom s'amaga un company d'escola de la seva infància, algú que el coneix massa bé.

Al llarg de mig segle turbulent, l'amor entre en Ned i la Margery sembla condemnat al fracàs mentre l'extremisme fa esclatar la violència des d'Edimburg fins a Ginebra. Elisabet s'aferra precàriament al seu tron i als seus principis, protegida per un petit grup d'hàbils i entregats espies i de valerosos agents secrets.

Els autèntics enemics, tant llavors com ara, no són les religions rivals. La veritable batalla és la que enfronta els qui creuen en la tolerància i l'acord contra els tirans disposats a imposar les seves idees a tothom... i a qualsevol preu.

Otros libros del autor

UNA COLUMNA DE FUEGO (SAGA LOS PILARES DE LA TIERRA 3)
Titulo del libro
UNA COLUMNA DE FUEGO (SAGA LOS PILARES DE LA TIERRA 3)
KEN FOLLETT

12,99 €

LES PILIERS DE LA TERRE SUIVI DE UN MONDE SANS FIN
Titulo del libro
LES PILIERS DE LA TERRE SUIVI DE UN MONDE SANS FIN
KEN FOLLETT

14,99 €

LES PILIERS DE LA TERRE
Titulo del libro
LES PILIERS DE LA TERRE
KEN FOLLETT

9,99 €

KEN FOLLETT

Ken Follett nació en Cardiff (Gales), pero cuando tenía diez años su familia se trasladó a Londres. Se licenció en filosofía en la Universidad de Londres y posteriormente trabajó como reportero del South Wales Echo, el periódico de su ciudad natal. Más tarde consiguió trabajo en el Evening News de la capital inglesa y durante esta época publicó, sin mucho éxito, su primera novela. Dejó el periodismo para incorporarse a una editorial pequeña, Everest Books, y mientras tanto continuó escribiendo. Fue su undécima novela la que se convirtió en su primer gran éxito literario.

Ken Follett es uno de los autores más queridos y admirados por los lectores en el mundo entero y la venta total de sus libros supera los ciento cincuenta millones de ejemplares.

Está casado con Barbara Follett, activista política que fue representante parlamentaria del Partido Laborista durante trece años. Viven en Stevenage, al norte de Londres. Para relajarse, asiste al teatro y toca la guitarra con una banda llamada Damn Right I Got the Blues.

En 2010 fue galardonado con el Premio Qué Leer de los lectores por La caída de los gigantes.

Entre su prolífica obra cabe destacar: Los pilares de la Tierra, Noche sobre las aguas, Una fortuna peligrosa, Un lugar llamado libertad, El tercer gemelo, En la boca del dragón, Doble juego, Un mundo sin fin, La caída de los gigantes, El invierno del mundo y El umbral de la eternidad.