Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

9 MESOS DES DE DINS

9 MESOS DES DE DINS
Ficha técnica
Editorial:
COLUMNA CAT
ISBN:
9788466422826
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

9,99 €
Comprar

9 mesos des de dins és un diari de l'embaràs que t'ajudarà a conèixer millor cadascuna de les quaranta setmanes de gestació i t'emocionarà amb el relat sorprenent de l'evolució de la primera cèl·lula en el seu meravellós trajecte de fetus a nadó.

A través de les explicacions i consells del doctor Gratacós, expert internacional en desenvolupament fetal, i de la mateixa veu del nadó, que ofereix la seva particular visó de tot el que li passa des de la seva concepció final al part, 9 mesos des de dins t'acompanyarà en l'aventura de la gestació d'una manera diferent i t'atraparà des de les primeres pàgines. Mai no t'ho havien explicat així!


EDUARD GRATACóS SOLSONA

El doctor Eduard Gratacós és director de BCNatal, centre de referència en medicina maternofetal i neonatal de l?Hospital Clínic i Sant Joan de Déu, i professor de la Universitat de Barcelona. Pioner en medicina i cirurgia fetal, va participar en el disseny de diverses operacions fetals que es porten a terme en l?actualitat. El seu equip és reconegut internacionalment com un dels de major producció científi ca en el seu àmbit i també per les seves aportacions sobre l?impacte de la vida fetal en la salut del nen i de l?adult.