Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

ABANS NO ERES AIXÍ

ABANS NO ERES AIXÍ
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788417627256
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

9,67 €
Comprar

La popular actriu i còmica catalana ens brinda la seva opera prima. Una novel·la chick lit, de superació i molt emotiva, però escrita en clau d'humor, un gènere amb el qual ha aconseguit grans èxits.

De Madrid a Barcelona entre benzineres i boscos, s'inicia un viatge inoblidable per a les quatre protagonistes d'aquesta història.

En un BlaBlaCar es coneixen una catalana, una madrilenya, una gallega i una basca -gairebé com l'acudit-. Les quatre han participat en un càsting a Madrid per tenir el paper principal d'una nova sèrie.

Durant el trajecte, mentre conversen, recorden fets del passat i viuen més d'una aventura, arriben a la conclusió que el nom de cadascuna influeix en el seu caràcter i, òbviament, en el seu futur.

Antipàtica i cínica, però amb coratge, la Valentina és la protagonista d'aquesta història. Com no podia ser d'una altra manera, la Dolors és hipocondríaca; la Tomasa, incrèdula com el sant, «si no lo veo, no lo creo», i la Victòria, una fleuma que prové d'una família de triomfadors.

Quan arriben al seu destí, les quatre actrius accepten el repte de canviar-se el nom, evidentment la seva personalitat i fer un gir a la seva vida. Podran la Valentina, la Dolors, la Tomasa i la Victòria convertir-se en la Pietat, la Llum, la Fe o la Violeta?

Es pot canviar de veritat? Ho acceptarà bonament la gent que t'envolta, o potser hauràs de sentir aquell retret constant que tan poc t'agrada de: «abans no eres així»?

Més tard, les quatre actrius tornaran a viatjar juntes. Serà el mateix trajecte, però no serà el mateix viatge.

MóNICA PéREZ

Mònica Pérez Blázquez va començar la seva carrera al teatre. Passada la seva etapa a la companyia La Cubana, es va fer popular a la televisió gràcies al programa Una altra cosa d'Andreu Buenafuente. L'hem vista i podem continuar fent-ho en programes i sèries com ara Homo Zapping, La que se avecina, Polònia o En el aire.

Sempre present en la cartellera teatral tant com a autora i adaptadora com actriu, ha participat en les obres Confesiones de mujeres de 30, Dalt del terrat, Les dones de Frank o 1001 gags.

Actualment protagonitza la comèdia McGuffin, també escrita per ella i dirigida per Carlos Latre.