Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

CARRER BERLÍN, 109

CARRER BERLÍN, 109
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788401389030
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

9,67 €

Despues:

7,99 €
Comprar

Al carrer Berlín,109 sembla que hi ha la solució a l'enigma que sobrevola l'assassinat del company d'en Gerard, un mosso d'esquadra retirat que decideix acostar-se, amb més dubtes que certeses, a aquest ordinari bloc de veïns en plena Eixample barcelonesa.

Al carrer Berlín hi ha un edifici corrent. És un bloc de veïns situat en ple Eixample barceloní. Hi viuen un colombià, una prostituta de luxe, un matrimoni d'avis, una mare separada amb dos fills i un oficinista solter. Ah, també hi ha un fantasma: l'àvia malhumorada que ocupava l'últim pis, que va morir fa mesos però ningú no se n'ha adonat. De manera que vaga d'un pis a l'altre espiant les vides dels veïns.

Tot seria normal i a ningú res no hauria cridat l'atenció si no fos que en Gerard, un policia de baixa indefinida, no hagués rebut una trucada d'en Pep, el seu antic company, dos dies abans de ser assassinat. A la bústia de veu d'en Gerard hi varen quedar enregistrades aquestes paraules: «He de parlar-te d'una cosa que he descobert al carrer Berlín, al 109». Atret per l'enigma i desitjós de venjar la mort del seu amic i, perquè no dir-ho, sense res més interessant a fer, decideix deixar-se caure per allà.

Mai no hauria imaginat que la recerca de l'assassí d'en Pep havia d'estar envoltada de tants misteris. Tants com veïns hi ha a l'edifici, ja que cada un d'ells amaga un secret que canviarà la vida dels altres per sempre més.

Otros libros del autor

MADRE DE DRAGONES
Titulo del libro
MADRE DE DRAGONES
SUSANA VALLEJO

7,99 €

MÓVIL QUE GUARDABA EN SU INTERIOR EL SECRETO DE LA CHICA DE LA CAMISA
-17%
Titulo del libro
MÓVIL QUE GUARDABA EN SU INTERIOR EL SECRETO DE LA CHICA DE LA CAMISA
SUSANA VALLEJO

9,67 €7,99 €

SUSANA VALLEJO

Susana Vallejo (Madrid, 1968) es escritora y experta en comunicación. Trabaja en esta área en una multinacional de Barcelona, donde vive desde 1994. En 2011 ganó el Premio Edebé de Literatura Juvenil con El espíritu del último verano. Además, fue finalista del Premio Internacional de Ciencia Ficción y Literatura Fantástica de Ediciones Minotauro en 2008 y del Premio Jaén con la saga fantástica «Porta Coeli» en 2007.