Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

DE KONINGIN VAN 1B

DE KONINGIN VAN 1B
Ficha técnica
Editorial:
ANJA VEREIJKEN
ISBN:
9789081329019
Idioma:
HOLANDÉS
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

0,99 €
Comprar

Wat als je vriendin zich gedraagt als een koningin? En erger nog: jij als haar dienares?

Anna en Julia zijn vriendinnen. Vanaf het begin van de basisschool zitten ze bij elkaar in de klas. Dan gaan ze samen naar het lyceum in de stad. In een paar weken tijd wordt hun hele wereldje op z'n kop gezet. Alle meiden uit de brugklas proberen een plaatsje te veroveren binnen de nieuwe vriendinnenclubjes. Hoe reageer je als je beste vriendin jou dingen laat doen die je zelf eigenlijk niet wilt?
Door de ogen van Anna, Julia en de kritische Lieke ervaar je de kracht en de macht van een meidenkliek. Spannende jeugroman die laat zien hoe ernstig de gevolgen van meidenvenijn kunnen zijn.

Reactie lezer:

Wauw! Ik heb het boek in een ruk uitgelezen! Ik vond het echt geweldig! Vanaf het begin word je als lezer al helemaal in het verhaal gezogen. Waardoor je, als je ophoudt, weer verder wilt lezen het is verslavend.

De heftige dingen worden mild beschreven waardoor je niet afgedwaald raakt maar goed geconcentreerd blijft lezen .

Hoe de hoofdpersonen zich voelen is goed beschreven. Ik vind het goed hoe de schrijfster zo?n heftig onderwerp goed heeft kunnen opschrijven. Het laat je schrikken en het is een waarschuwing voor ieder meisje. Het heeft me aan het denken gezet. Geef me een bak chips en een nieuwe Anja Vereijken en mij hoor je de rest van de dag niet meer.

Otros libros del autor

DE KONINGIN VAN HET WEB
Titulo del libro
DE KONINGIN VAN HET WEB
ANJA VEREIJKEN

0,99 €