Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

DE PLANNETJES VAN PAPA

DE PLANNETJES VAN PAPA
Ficha técnica
Editorial:
KOEN D'HAENE
ISBN:
9783959267137
Idioma:
HOLANDÉS
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

6,99 €
Comprar

Voor Siemen is het leven soms net wat te moeilijk. Als hij een verjaardagsfeestje geeft, is hij bang dat er ruzie van komt. Hij gaat graag naar school, maar elke dag vergeet hij wel iets en lacht de hele klas hem uit. En hij wil wel op kamp met de jeugdbeweging, maar staat liever niet in zijn blootje onder de douche. Gelukkig snelt zijn papa hem altijd ter hulp. Met stomme plannetjes, vindt Siemen, maar ze helpen wel. Tot Siemen zelf een superslim plan moet bedenken om zijn papa uit de nood te helpen.

Koen D?haene schreef vier grappige verhaaltjes over levensgrote problemen in het leven van Siemen. Maar ook over een papa die twijfelt tussen ernst en luim en vooral zielsveel van zijn zoon houdt.
De knappe tekeningen van Ellen Loncke geven de personages een eigen gezicht en verhogen de herkenbaarheid van de verhaaltjes.

Otros libros del autor

KETTERS VAN DE KEMMELBERG
Titulo del libro
KETTERS VAN DE KEMMELBERG
KOEN D'HAENE

9,99 €