Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

EL PINTOR D'ÀNIMES

EL PINTOR D'ÀNIMES
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788417627980
Idioma:
CATALÁN
Formato:
PDF
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

15,72 €

Despues:

12,99 €

Després de vendre més de 10 milions d'exemplars, Ildefonso Falcones torna amb una novel·la fascinant.

Una poderosa història d'amor, passió per l'art, revoltes socials i venjança a la Barcelona modernista.

Barcelona, 1901. La ciutat viu dies de gran agitació social. L'absoluta misèria dels més desfavorits contrasta amb l'elegant opulència de les grans avingudes, on destaquen alguns edificis singulars, símbol de l'arribada del modernisme.

En Dalmau Sala, fill d'un anarquista ajusticiat, és un jove pintor que viu atrapat entre dos móns. D'una banda, la seva família i l'Emma, la dona que estima, són fermes defensores de la lluita obrera; homes i dones que no coneixen la por a l'hora d'exigir els drets dels treballadors. De l'altra, la seva feina en el taller de ceràmica del senyor Bello, el seu mentor i un conservador burgès de fèrries creences catòliques, l'acosta a un ambient on imperen la riquesa i la innovació creativa.

Així, seduït per les ofertes temptadores d'una burgesia disposada a comprar la seva obra i la seva consciència, en Dalmau haurà de trobar el seu autèntic camí, com a home i com a artista, i allunyar-se de les nits d'alcohol i drogues per a descobrir el que de debò li importa: els seus valors, la seva essència, l'amor d'una dona valenta i lluitadora i, sobretot, aquests quadres que brollen de la seva imaginació i capturen en un llenç les ànimes més miserables que deambulen pels carrers d'una ciutat agitada pel germen de la rebel·lia.

Amb El pintor d'ànimes, Ildefonso Falcones ens ofereix la poderosa història d'una època convulsa alhora que ens brinda una trama emocionant en què l'amor, la passió per l'art, la lluita pels ideals i la venjança es combinen magistralment per recrear una Barcelona, sòbria i grisa en el passat, que ara s'encaminacap a un futur brillant en què el color i l'esperança comencen a estendre's per les cases i els carrers.

El que la crítica ha dit sobre L'església del mar:
«De Barcelona ja coneixíem la Sagrada Família, la delirant catedral de l'arquitecte Gaudí. Ara, L'església del mar d'Ildefonso Falcones, com Notre-Dame de París de Víctor Hugo, ens ofereix la història d'una ciutat i un poble.»
Le Figaro

«Un best seller per a la catedral del poble.»
Catalina Serra, El País

«Un gran fulletó. Una prosa enèrgica... Falcones té una habilitat especial per al detall... i els seus personatges són de carn i ossos... Una història fascinant.»
The Washington Post

Sobre La mà de Fàtima:
«Manté l'expectació del lector, s'aparta del previsible, s'acosta a l'ideari dels autors francesos i italians (passió, revenja, esperança i justícia) i atrapa l'interès amb diverses subtrames que actuen comllibres en cadena.»
Ramon Ventura, El Periódico

Sobre La reina descalça:
«Falcones s'ha consagrat com l'autor espanyol de novel·la històrica més venut arreu del món.»
El País

Sobre Els hereus de la terra:
«Deia Kipling que l'artesania està sempre en la base de tot gran art. Tal apreciació ens ha rondat mentre llegíem la cabalosa (i molt treballada) segona part de L'església del mar. [...] Una bona novel·la històrica que aconsegueix submergir el lector en atmosferes del passat. [...] Una seqüela a l'altura de la seva obra matriu.»
Carles Barba, Cultura/S, La Vanguardia

«El millor de la novel·la radica en la creació del món gairebé màgic d'una Barcelona que encara es pot reconèixer, però el passat de la qual es desconeix. Falcones el revela, el fa atractiu i l'acosta a nosaltres en un joc de paral·lelismes intel·ligent. Aquests paral·lelismes, al costat d'una espectacular recreació, fan d'Els hereus de la terra una novel·la que compleix amb escreix els requisits d'una bona narració històrica.»
Juan Ángel Juristo, ABC Cultural

Otros libros del autor

EL PINTOR DE ALMAS
-17%
Titulo del libro
EL PINTOR DE ALMAS
ILDEFONSO FALCONES

15,72 €12,99 €

LOS HEREDEROS DE LA TIERRA
-92%
Titulo del libro
LOS HEREDEROS DE LA TIERRA
ILDEFONSO FALCONES

12,09 €0,99 €

ELS HEREUS DE LA TERRA
Titulo del libro
ELS HEREUS DE LA TERRA
ILDEFONSO FALCONES

14,51 €

ILDEFONSO FALCONES

Ildefonso Falcones, casado y padre de cuatro hijos, es abogado y escritor. La catedral del mar, su primera novela, se convirtió en un éxito editorial mundial sin precedentes, reconocida tanto por los lectores como por la crítica y publicada en más de cuarenta países. Ha sido también merecedora de varios premios, entre ellos el Euskadi de Plata 2006 a la mejor novela en lengua castellana, el Qué Leer al mejor libro en español del año 2006, el premio Fundación José Manuel Lara a la novela más vendida en 2006, el prestigioso galardón italiano Giovanni Boccaccio 2007 al mejor autor extranjero, el premio internacional Città dello Stretto 2008, y el Fulbert de Chartres 2009. Además, recientemente la hemos visto convertida en una exitosa serie de televisión emitida por Antena 3, TV3 y ahora también disponible en Netflix. La obra, además, ha sido adaptada al formato de cómic en una espléndida novela gráfica editada por Random Comics e ilustrada porTomeu Pinya.

Su segunda novela, La mano de Fátima (Grijalbo, 2009), fue galardonada con el premio Roma 2010, y La reina descalza (Grijalbo, 2013), su siguiente obra, recibió el premio Pencho Cros. Su novela Los herederos de la tierra (Grijalbo, 2016) es la esperadísima continuación de La catedral del mar. Todas ellas han recibido numerosos elogios de la crítica y el apoyo incondicional de los lectores.

En 2019, con diez millones de ejemplares vendidos en todo el mundo de toda su obra, Ildefonso Falcones retoma la historia de Barcelona con la espléndida El pintor de almas, donde retrata los albores del siglo XX cuando el Modernismo arquitectónico, que cambiaría la faz de la ciudad, convivió con las tensiones de la lucha social y obrera.