Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

ELS PERIPATÈTICS DE MERLÍ FORA DE L'AULA

ELS PERIPATÈTICS DE MERLÍ FORA DE L'AULA
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788416930241
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

8,46 €

Despues:

6,99 €
Comprar

Un llibre creat especialment per als fans de Merlí. Un document impagable on queda recollit tot el que ha significat la sèrie per als actors i per a l'equip que li van donar vida.

Què els preguntaries, als Peripatètics, si tinguessis l'oportunitat de parlar-hi?

T'agradaria saber com eren els assajos o com van aconseguir fer que els personatges semblessin amics de tota la vida?

Vols veure les fotos que es feien els protagonistes?

Héctor Lozano, el creador, guionista i productor executiu de Merlí, ja s'imaginava que tot això t'interessaria; per aquest motiu es va entrevistar amb els actors que donen vida als Peripatètics, va aplegar fotos personals i inèdites dels assajos i dels rodatges i, fins i tot, va recuperar curiositats dignes de col·leccionista per als més fans.

Si Merlí t'ha fet trempar, aquest és el teu llibre!

Otros libros del autor

QUAN ÉREM ELS PERIPATÈTICS
Titulo del libro
QUAN ÉREM ELS PERIPATÈTICS
HÉCTOR LOZANO

7,99 €

HéCTOR LOZANO

Héctor Lozano (Sabadell, siglo XX d.C.) es un enamorado del cine que estudió teatro y que trabaja en la tele. De pequeño estaba enganchado a las series Dallas y Las chicas de oro. Más tarde se quedó pillado de Urgencias. Comenzó a escribir guiones cuando terminó los estudios de dirección escénica y dramaturgia en el Institut del Teatre de Barcelona. Hace cinco años, en una conversación informal, un amigo suyo y profesor le explicó cómo hacía las clases. Fruto de aquella conversación creó y escribió Merlí, la serie que hubiera querido ver cuando era adolescente.