Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

ENTRE ÍTACA I ICÀRIA

ENTRE ÍTACA I ICÀRIA
Ficha técnica
Editorial:
ROCA EDITORIAL
ISBN:
9788417771690
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
No
Tagus

7,99 €
Comprar

Reflexions sobre Catalunya, Espanya i les esquerres.

Aquest llibre estableix una reflexió sobre l'experiència viscuda en els últims anys de tensionament polític entre Catalunya i Espanya i el decurs del catalanisme popular i d'esquerres en temps incerts. Es tracta en aquest sentit d?analitzar el que hem viscut a cavall de Barcelona i Madrid i establir quins futurs possibles podem albirar i pels quals val la pena seguir construint.

Otros libros del autor

ENTRE ÍTACA E ICARIA
Titulo del libro
ENTRE ÍTACA E ICARIA
XAVIER DOMèNECH / JOAN TARDà / ÀNGELS BARCELó

7,99 €

XAVIER DOMèNECH

Xavier Domènech (Sabadell, 2 de desembre de 1974) és un historiador, activista social i polític català. És professor a la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2015 va liderar la campanya d'En Comú Podem a les eleccions generals espanyoles de 2015, aconseguint ser la força més votada a Catalunya i obtenint l'acta de diputat. El 4 de setembre de 2018 va anunciar que abandona la vida política activa.

JOAN TARDà

Joan Tardà (Cornellà de Llobregat, 26 de setembre del 1953) és un polític i professor de secundària català, militant d'Esquerra Republicana de Catalunya. Llicenciat en Filosofia i Lletres, és catedràtic de Llengua i Literatura Catalanes a l'institut d'ensenyament secundari Esteve Terradas. Diputat per la província de Barcelona a les eleccions generals espanyoles de 2004, 2008 i 2011. Actualment és Portaveu del grup d'ERC-RI-CATSÍ al Congrés dels Diputats.

ÀNGELS BARCELó

Àngels Barceló (Barcelona, 7 de setembre del 1963) és una periodista catalana amb una intensa trajectòria en els mitjans de comunicació audiovisuals. La seva carrera professional va començar als 20 anys, treballant com a redactora d'informatius a l'emissora de Catalunya Ràdio. L'any següent, i sense deixar la ràdio, va donar el salt a la televisió per presentar el Telenotícies de Televisió de Catalunya. Ha arribat a ser la directora de l'última edició de l'informatiu de TVC.