Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

ESMOLAR L'EINA

ESMOLAR L'EINA
Ficha técnica
Editorial:
EDITORIAL EMP?S
ISBN:
9788417016975
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

8,99 €
Comprar

Dominar l'escriptura és essencial en la societat lletrada en què vivim. Redactar és molt més que transmetre dades: escrivint s'elabora el coneixement, es construeix la identitat de l'autor, s'escull el lector, s'exerceix el poder, s'organitza el món... Que contundent, delicat o resolutiu pot ser el discurs si s'utilitza amb perspicàcia! I, en canvi, que barroer, confús i irritant arriba a ser quan un és maldestre!Fa anys, Daniel Cassany va posar La cuina de l'escriptura a l'abast de tots aquells interessats en l'escriptura per ensenyar-los l'abc d'aquest estri. Ara, amb el llibre que teniu a les mans, Cassany es dirigeix als més iniciats per ensenyar-los com poden esmolar l'eina encara més. Autors, editors, supervisors i lectors trobaran aquí nous criteris per complir les seves tasques amb més satisfacció i maduresa.

Otros libros del autor

LABORATORIO LECTOR
Titulo del libro
LABORATORIO LECTOR
DANIEL CASSANY

9,99 €

LABORATORI LECTOR
Titulo del libro
LABORATORI LECTOR
DANIEL CASSANY

9,99 €

EN_LÍNEA. LEER Y ESCRIBIR EN LA RED
Titulo del libro
EN_LÍNEA. LEER Y ESCRIBIR EN LA RED
DANIEL CASSANY

13,99 €

DANIEL CASSANY

Daniel Cassany és professor d´Anàlisi del Discurs de la Universitat Pompeu Fabra. Ha centrat la seva activitat docent i investigadora en l´estudi dels gèneres escrits de diversos àmbits (científic, divulgatiu, acadèmic, professional), amb una perspectiva lingüística i didàctica. Ha publicat  Descriure escriure, Construir l´escriptura i La cuina de l'escriptura.