Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

ESTREMIDA MEMÒRIA

ESTREMIDA MEMÒRIA
Ficha técnica
Editorial:
LABUTXACA
ISBN:
9788416600687
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

8,49 €
Comprar

Estremida memòria està inspirada en un succés real, un cas de bandolerisme esdevingut a la darreria del segle XIX, en plena Restauració borbónica. Retrata l?impacte del crim tant en la col·lectivitat que el va viure aleshores com en la que es veu obligada a recordar-lo al cap de més d?un segle. «Novel·la sobre el temps i la memòria», com va presentar-la Pere Gimferrer, va obtenir el Premi Joan Crexells i el de la Crítica Serra d?Or. Ha estat traduïda al castellà i al francès.

Otros libros del autor

LA GALERIA DE LES ESTÀTUES
Titulo del libro
LA GALERIA DE LES ESTÀTUES
JESÚS MONCADA

8,49 €

EL CAFÈ DE LA GRANOTA
Titulo del libro
EL CAFÈ DE LA GRANOTA
JESÚS MONCADA

9,99 €

HISTÒRIES DE LA MÀ ESQUERRA
Titulo del libro
HISTÒRIES DE LA MÀ ESQUERRA
JESÚS MONCADA

7,99 €

JESúS MONCADA

Jesús Moncada (Mequinensa, 1941-Barcelona, 2005) és autor de tres reculls de contes, Històries de la mà esquerra (1981), El Cafè de la Granota (1985) i Calaveres atònites (1999), de tres novel·les, Camí de sirga (1988), La galeria de les estàtues (1992) i Estremida memòria (1997) i del recull d'articles Cabòries estivals (2003). Bona part d'aquestes obres han estat traduïdes a una vintena de llengües. Ha rebut nombrosos premis i distincions entre els quals destaquem el I Premi dels Escriptors Catalans per la qualitat del conjunt de la seva obra narrativa i la seva singularitat dins la literatura catalana.