Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

FOC I SANG (CAN怯 DE GEL I FOC)

FOC I SANG (CAN怯 DE GEL I FOC)
Ficha t閏nica
Editorial:
ALFAGUARA INFANTILES Y JUVENILES
ISBN:
9788420434124
Idioma:
CATAL罭
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

15,72 €

Despues:

12,99 €
Comprar

El nou llibre de George R.R. Martin narra la fascinant hist騬ia dels Targaryen, la dinastia que va regnar a Ponent tres-cents anys abans de l'inici de 獵an珞 de gel i foc, la saga que va inspirar la s鑢ie de HBO, Joc de trons.

Segles abans que tinguessin lloc els esdeveniments que s'expliquen a 獵an珞 de gel i foc, la casa Targaryen, l'鷑ica dinastia de Senyors Drac que va sobreviure a la Maledicci de Valyria, es va assentar a l'illa de Rocadrac.

Us presentem el primer volum d'un total de dos en qu l'autor de Joc de trons explica amb gran detall la hist騬ia d'aquesta fam韑ia tan fascinant: comen鏰nt per Aegon I Targaryen, creador de l'ic騨ic Tron de Ferro, i seguint per la resta de les generacions de Targaryens que van lluitar ferotgement per conservar el poder, i el tron, fins a l'arribada de la guerra civil que gaireb els va fer desapar鑙xer.

Qu va passar realment durant la Dansa de dracs? Per qu era tan perill髎 apropar-se a Valyria despr閟 de la Maledicci? Com era Ponent quan els dracs dominaven el cel? Aquestes i moltes altres s髇 les preguntes a les quals respon aquesta monumental cr騨ica, narrada per un culte mestre de la Ciutadella, que anticipa el conegut univers de George R.R. Martin.

Foc i Sang 閟 la gran oportunitat que tenen els lectors de con鑙xer una altra visi de la fascinant hist騬ia de Ponent. Aquesta obra, magn韋icament il穕ustrada amb 80 l鄊ines in鑔ites de Doug Wheatley, esdevindr, sens dubte, una lectura ineludible per a tots els fans de l'aclamada s鑢ie.

GEORGE R.R. MARTIN

George R.R. Martin 閟 l'autor de 獵an珞 de gel i foc, la saga que va inspirar la popular s鑢ie de HBO, Joc de Trons. Martin va vendre el primer relat el 1971 i des d'aleshores s'ha dedicat professionalment a escriure. A les novel穕es Dying of the light (1977), Windhaven (1988), Fevre Dream (1983), The Armageddon Rag (1983) o Tuf Voyaging (1988) va conrear la fantasia, el terror i la ci鑞cia-ficci, uns g鑞eres que tamb va explorar en molts dels seus relats, recopilats als volums A song for Lya (1982) o Songs the Dead Men Sing (1986). A la d鑓ada dels vuitanta, va treballar com a guionista i productor a Hollywood, per a mitjan anys noranta va tornar a la narrativa i va endegar la tan aclamada saga de fantasia 鑠ica per la qual se'l coneix a tot el m髇. Fins ara, n'ha publicat cinc parts: Joc de Trons, Xoc de Reis, Tempesta d'espases, Fest de corbs i Dansa amb dracs.

DOUG WHEATLEY

Doug Wheatley 閟 dibuixant de c騧ic, dissenyador i il穕ustrador. Ha col穕aborat en projectes com ara Star Wars o Aliens, i tamb en la creaci de personatges tan coneguts com Superman, l'Incre颾le Hulk o Conan el B鄏bar, entre d'altres. Wheatley es va encarregar d'adaptar la pel穕韈ula Star Wars. Episodi III: La venjan鏰 dels Sith a format de c騧ic i va participar en l'edici il穕ustrada d'El m髇 de Gel i Foc.