Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

KETTERS VAN DE KEMMELBERG

KETTERS VAN DE KEMMELBERG
Ficha técnica
Editorial:
KOEN D'HAENE
ISBN:
9783959260640
Idioma:
HOLANDÉS
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

9,99 €
Comprar

Walram luistert met open mond naar de mooie woorden van de preker. Hoe overtuigend klinkt zijn oproep om ten strijde te trekken tegen het bedrog van de priesters. Hij kijkt naar het flikkerende mes in de handen van de beeldenstormers. Als hij met hen op pad trekt, krijgt hij er ook een. Maar thuis beeft moeder van angst voor de bendeleden. En als hij zich bij hen aansluit, zal hij wel nooit het hart van die mooie Jenne veroveren.

"Ketters van de Kemmelberg" speelt zich af in de waanzinnige 16de eeuw in Vlaanderen. De twist tussen katholieken en protestanten verscheurt het leven van eenvoudige mensen. De angst voor de ketters is even groot als die voor de verklikkers van de Spaanse inquisitie.

Koen D?haene schreef een boeiende historische roman waarin werkelijkheid en fantasie elkaar de hand reiken. Tegelijk schetst hij een beeld van jonge mensen die in een gevaarlijke tijd volwassen worden.

Otros libros del autor

DE PLANNETJES VAN PAPA
Titulo del libro
DE PLANNETJES VAN PAPA
KOEN D'HAENE

6,99 €