Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

L´ASSASSÍ IMPREVIST

L´ASSASSÍ IMPREVIST
Ficha técnica
Editorial:
UNIVERSO DE LETRAS
ISBN:
9788417436520
Idioma:
ESPAÑOL
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

3,99 €
Comprar

El nostre protagonista ?que a partir d´ara coneixerem com a senyor X, que encara que estigui molt vist, sempre queda bé? és un home senzill, insignificant, insípid, banal, anodí...
Sembla que la seva vida transcorrerà sense que res el faci destacar, encara que sigui un instant per sobre els altres, fins que el destí s´interposarà en el seu camí. Qui diu el destí, diu la policia, que el detindrà com a sospitós de dos casos d´assassinat més propis d´una pel·lícula que de la realitat.
Malgrat que tots els indicis apunten a que aquestes morts han estat obra d´un autèntic assassí a sou, també semblen assenyalar que aquest assassí no es altre que el senyor X, un home que no sembla capaç ni tan sols d´haver-ho pogut imaginar.

Otros libros del autor

MORIRSE ES DE MAL GUSTO
Titulo del libro
MORIRSE ES DE MAL GUSTO
FRANCESC MARÍ

3,99 €

EL RENACER DE LOS MONSTRUOS
Titulo del libro
EL RENACER DE LOS MONSTRUOS
FRANCESC MARÍ

3,99 €

LOS HÉROES DEL TIEMPO
Titulo del libro
LOS HÉROES DEL TIEMPO
FRANCESC MARÍ

3,99 €

FRANCESC MARí

Francesc Marí (Barcelona, 1988) és escriptor, historiador i crític cultural, centrat, sobretot, en el món del cinema. Després de llicenciar-se com historiador, va orientar les seves investigacions en la vida de Napoleón Bonaparte, en concret la seva presencia i la forma de ser representat al cinema, portant-lo a doctorarse amb la tesis titulada «Napoleón Bonaparte y el cine: una interpretación histórica».Aficionat a l´escriptura desde petit, no va ser fins després de llicenciar-se que va decidir centrarse de nou en la seva faceta d´escriptor. Ha escrit tot tipus de històries de ciència-ficció, thriller, fantasia i terror, carregant cada pàgina amb el seu peculiar sentit de l´humor. De moment ha publicat «Las dos caras de la sospecha», «Los héroes del tiempo» i «El renacer de los monstruos» de la mà de Click Ediciones (Grup Planeta).