Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

L'EMOCIÓ D'APRENDRE

L'EMOCIÓ D'APRENDRE
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788416930913
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

12,09 €

Despues:

9,99 €
Comprar

«Un viatge cap a la diversitat; una reflexió sobre l'èxit, el fracàs i les expectatives que condicionen nens, nenes i adolescents, i sobre com podem donar-los la possibilitat de construir el seu propi futur

Què és l'èxit per a tu? I el fracàs? I si penses en nens i nenes, què contestaries? Quan mires els que t'envolten, consideres que no tens prejudicis? Hi ha certes creences que distorsionen la teva manera de veure la vida?

Com a docents, moltes coses no ens les van ensenyar a la universitat; com a pares, aprenem a força d'assaig i error. L'empatia és un joc que cal practicar cada dia, i això no implica allunyar-se del que ets sinó acostar-se al que l'altra persona és i sent.

Al món hi ha gairebé vuit milions de persones, cadascuna diferent de la resta. Les diferències són un valor, i no un inconvenient. Quan entenguem això, començarem a veure la vida d'una altra manera, amb la riquesa que proporciona la diversitat.

En aquest llibre trobaràs històries inspiradores que conviden a reflexionar sobre totes aquestes preguntes i sobre la manera com mirem els qui ens envolten. «No és el que mires, és el que veus», deia Thoreau. I cada paraula, cada gest, compta.

La crítica ha dit...
«César obre nous horitzons per als nens. Està creant líders del futur animant-los a agafar les regnes per emprendre accions i canviar actituds -i pràctiques- de la societat.»
Jane Goodall

«La meva primera descoberta del 2015 ha estat conèixer l'existència del professor César Bona. És un plaer comprovar que, de tant en tant, apareix un personatge humil capaç de despertar admiració unànime [...]. Ensenya els seus alumnes a gaudir de la natura i dels animals, i a fer pel·lícules, jugar, imaginar i pensar en els altres. També els ensenya anglès, història imatemàtiques, però el que ell considera bàsic és que siguin bones persones.»
Nativel Preciado, Tiempo

Otros libros del autor

LA EMOCIÓN DE APRENDER
-17%
Titulo del libro
LA EMOCIÓN DE APRENDER
CÉSAR BONA

12,09 €9,99 €

A NOVA EDUCAÇÃO
-17%
Titulo del libro
A NOVA EDUCAÇÃO
CÉSAR BONA

10,88 €8,99 €

LES ESCOLES QUE CANVIEN EL MÓN
-17%
Titulo del libro
LES ESCOLES QUE CANVIEN EL MÓN
CÉSAR BONA

12,09 €9,99 €

CéSAR BONA

César Bona (Ainzón -Zaragoza-, 1972). Maestro y escritor. Licenciado en Filología Inglesa y Diplomado en Magisterio en Lengua Extranjera por la Universidad de Zaragoza.

"Las puertas de las escuelas han de estar abiertas, no solo para que entren los niños y las niñas sino para que sus ideas salgan y transformen el mundo." Pensamientos como este son los que le llevaron al Congreso Mundial por los Derechos de la Infancia, en el XXV Aniversario de la Convención de los Derechos del Niño. Por sus múltiples proyectos vinculados a la participación infantil recibió el Premio Magister de Honor por la Plataforma de la Escuela Pública, el Premio Crearte del Ministerio de Cultura en dos ocasiones por su estímulo de la creatividad, así como también la Cruz José de Calasanz, máxima distinción en la educación aragonesa o el Premio Medio Ambiente Aragón 2013. Además, obtuvo la Mención de Honor en el International Children Film Festival of India, por la película de cine mudo The importance of being an Applewhite que consiguió unir a dos familias que no se hablaban. Y tras sus dieciséis años de trayectoria, fue nominado como uno de los 50 mejores maestros del mundo según el Global Teacher Prize (2014).

Ha formado parte del jurado de los premios Princesa de Asturias, en la categoría de Comunicación y Humanidades, en 2017 y 2018.

Entre sus libros destacan La nueva educación (2015) y Las escuelas que cambian el mundo (2016), libros que ahora sirven de referencia en muchas universidades. Además, para niños ha escrito una adaptación del Quijote (2017) y El asombroso mundo de Bernardo (2018).