Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

L'OMBRA ALLARGADA DE L'AMOR

L'OMBRA ALLARGADA DE L'AMOR
Ficha técnica
Editorial:
RESERVOIR BOOKS
ISBN:
9788439725930
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

7,25 €

Despues:

5,99 €
Comprar

Què va passar amb el petit Jack després de les aventures viscudes a La Mecànica del Cor?
Que pot ser s'ha convertit en un gegant que ens ajuda a superar el dolor?

Mathias, un jove de trenta anys, acaba de perdre la seva mare. El període de dol plana sobre ell. Mentre espera el seu pare i la seva germana a l'aparcament de l'hospital, li passa una cosa insòlita, se li apareix un gegant i li anuncia: «Sóc Jack el gegant, doctor en ombrologia. Tinc cura dels que estan de dol, els recepto cataplasmes per al cor fets amb la meva ombra. Amb l'ombra es pot combatre el dolor i la mort.»

Serà Mathias capaç de vèncer el dolor de la pèrdua? Evitarà abocar-se a l'abisme? Som, nosaltres, capaços d'assumir la pèrdua d'un amor, d'un familiar o d'un amic? Si no és així, el gegant Jack -un vell conegut dels lectors- té la fórmula per a tots.

La crítica ha dit...
«L'escriptura de Malzieu aïlla, les seves frases musicals eleven la ment i transformen la nostra mirada fins a retornar-li la seva puresa inicial.»
El Cultural de El Mundo

«Els consells que alberga aquest llibre poden convertir-se en mantres per als lectors.»
La Vanguardia

Otros libros del autor

DIARIO DE UN VAMPIRO EN PIJAMA
-17%
Titulo del libro
DIARIO DE UN VAMPIRO EN PIJAMA
MATHIAS MALZIEU

10,88 €8,99 €

EL PETÓ MÉS PETIT
-17%
Titulo del libro
EL PETÓ MÉS PETIT
MATHIAS MALZIEU

10,88 €8,99 €

EL BESO MÁS PEQUEÑO
-17%
Titulo del libro
EL BESO MÁS PEQUEÑO
MATHIAS MALZIEU

9,67 €7,99 €

MATHIAS MALZIEU

Mathias Malzieu es autor de La mecánica del corazón, La alargada sombra del amor y Metamorfosis en el cielo con las que ha obtenido éxito y reconocimiento crítico. Es también el cantante de Dionysos, uno de los grupos más importantes de pop de Francia. Las novelas de Mathias Malzieu han sido auténticos best seller en España, con más de 350.000 ejemplares vendidos. La mecánica del corazón será adaptada al cine de la mano del propio Mathias Malzieu y Luc Besson en una producción animada.