Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

LA DIETA DELS COLORS

LA DIETA DELS COLORS
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788416430468
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

8,99 €
Comprar

Una dieta senzilla, clara, efectiva i basada en la dieta mediterrània que t'ajudarà a perdre pes al tems que incorpores nous hàbits alimentaris saludables i lluites contra l'envelliment.

Salut, bellesa, comoditat, sentir-nos millor amb el nostre cos, rejovenits i més àgils.

Aquests són els principals objectius que ens fixem quan comencem una dieta i, tot i que són raons suficients per menjar de forma saludable durant la resta de les nostres vides, la realitat és que en general arraconem i recuperem els vells costums. La majoria de nosaltres estem sotmesos a un ritme de vida que ens fa difícil parar l'atenció necessària al nostre organisme i mimar-lo per aconseguir el benestar físic i psicològic.

Als obstacles quotidians (poc temps per comprar i cuinar, àpats fora de casa, de compromís, etc.), s'hi afegeixen dietes que, sovint, exigeixen un alt nivell de sacrifici i són tan restrictives que ens fan abandonar benràpid. Per això la dieta dels colors és senzilla i variada, perquè una de les màximes és fer sempre del menjar un acte plaent i no convertir-lo en quelcom penós, cosa que augmentaria considerablement les nostres possibilitats de fallida.

El menú de la nostra dieta es divideix en quatre colors: vermell per a les proteïnes, vegetals i animals; verd per als vegetals; groc per al sucre i els hidrats de carboni i marró per als greixos. A banda, en el blau inclourem els líquids i condiments. Les dones seguiran la pauta 3+3+3 (tres aliments del grup vermell, tres del groc i tres del marró) i els homes la 4+4+4 (quatre aliments de cada grup). I ara la bona notícia: el grup verd és de consum lliure en quantitats i racions per als dos sexes.

A què esperes per començar la dieta dels colors i sentir-te millor, perdre els quilos que et sobren i endarrerir l'envelliment?

Otros libros del autor

LA DIETA DE LOS COLORES
Titulo del libro
LA DIETA DE LOS COLORES
MONTSE FOLCH

8,99 €

LA ENZIMA MEDITERRÁNEA
Titulo del libro
LA ENZIMA MEDITERRÁNEA
MONTSE FOLCH

9,99 €

L'ENZIM MEDITERRANI
Titulo del libro
L'ENZIM MEDITERRANI
MONTSE FOLCH

9,99 €

MONTSE FOLCH

La Dra. Montse Folch es licenciada en Medicina y Cirugía y máster en Nutrición Comunitaria por la facultad de Farmacia de la Universidad de Barcelona. Lleva más de veinticinco años dedicada al tratamiento de la obesidad, sobrepeso y trastornos de la alimentación. Desde 1996 es miembro asociado del cuerpo facultativo del Centro Médico Teknon-Grupo Quirónsalud de Barcelona. Ha impartido varios cursos de nutrición y dietética y ha participado en múltiples congresos en torno a la nutrición y la medicina y la cirugía estética, tanto en el ámbito nacional como internacional. Es socia numeraria de la Sociedad Española de Nutrición Comunitaria (SENC) y miembro de la Societat Catalana de Gastronomia i Nutrició, entre otras.

Es colaboradora habitual en diversos medios de comunicación como TV3, 8TV, TVE, Antena 3, tele5, RAC1, Catalunya Ràdio, Ràdio 4, así como en diversos medios de comunicación escritos.

Ha publicado 14 libros, entre ellos El método de la Dra.Folch, Zumoterapia para tu salud, La enzima mediterránea, Los dos lados de la báscula y La dieta de los colores.