Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

LAS PALOMAS DE LA BOQUERÍA

LAS PALOMAS DE LA BOQUERÍA
Ficha técnica
Editorial:
GRIJALBO
ISBN:
9788425356339
Idioma:
ESPAÑOL
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

12,09 €

Despues:

9,99 €
Comprar

Después del éxito de Un hombre cae, regresa el detective barcelonés Albert Martínez con un nuevo caso por resolver.

Albert Martínez, de vacaciones en Nueva York, recibe un mensaje: «Han matado a una mujer en la Boquería».

Una mañana de finales de verano, el famoso mercado de la Rambla se ha despertado con una escena macabra que trastorna la ciudad. Lo que tendría que haber sido un día tranquilo en uno de los rincones más coloridos y bulliciosos del centro de Barcelona, ha quedado teñido de sangre tras un crimen espantoso.

A pocos metros, el emblemático teatro Romea será uno de los escenarios de la acción absorbente de esta novela.

Albert Martínez, el singular detective creado por Marc Artigau y Jordi Basté, bon vivant y seductor y heredero del Carvalho de Vázquez Montalbán, se encuentra inmerso en un caso en el que la amistad y la traición, el talento y la envidia se combinan hasta desembocar en un final frenético.

Otros libros del autor

ELS COLOMS DE LA BOQUERIA
-17%
Titulo del libro
ELS COLOMS DE LA BOQUERIA
JORDI BASTé / MARC ARTIGAU

12,09 €9,99 €

UN HOMBRE CAE
-17%
Titulo del libro
UN HOMBRE CAE
JORDI BASTé / MARC ARTIGAU

10,88 €8,99 €

UN HOME CAU
-17%
Titulo del libro
UN HOME CAU
JORDI BASTé / MARC ARTIGAU

10,88 €8,99 €

JORDI BASTé

Jordi Basté (Barcelona, 1965) és el director i presentador d'El món a RAC1, el programa líder de la ràdio en català. Va treballar vint-i-dos anys a Catalunya Ràdio, on va col·laborar en les retransmissions de futbol de Joaquim M. Puyal i s'encarregava de les retransmissions de partits de bàsquet. També hi va presentar La jornada les tardes dels diumenges i el programa esportiu nocturn No ho diguis a ningú.

L'any 2004 va fitxar per RAC1, on, a banda de ser cap d'Esports, va presentar el programa esportiu nocturn Tu diràs. A principis de 2007 va substituir Xavier Bosch al magazín matinal El món a RAC1 i, actualment, els diumenges col·labora a La Vanguardia, on publica el seu dietari setmanal.

Ha guanyat diversos premis en reconeixement de la seva feina a la ràdio, entre els quals destaquen un Protagonistes, un Ondas, un Òmnium de Comunicació i el premi Rei d'Espanya de Periodisme. Ha publicat L'esport als matinsde Catalunya Ràdio (La Magrana, 1997), El Barça del canvi. Una cronologia personal (L'esfera dels llibres, 2007), Crisi, mentides i grans oportunitats (Columna, 2009), En efectiu o amb targeta (Columna, 2010), Sapigueu que... (Columna, 2011), i Un home cau (Rosa dels Vents, 2017) amb Marc Artigau.

MARC ARTIGAU

Marc Artigau i Queralt (Barcelona, 1984) és llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l'Institut del Teatre de Barcelona. Ha publicat obres com ara: Caïm i Abel, Caixes (accèssit del Nacional Marqués de Bradomín 2011), Arbres, Aquellos días azules, Un mosquit petit, i Alba (o el Jardí de les delícies) (premi Quim Masó 2017), entre altres.

Com a dramaturg, ha treballat amb Oriol Broggi; amb Àngel Llàcer i Manu Guix, a El petit príncep; amb Juan Carlos Martel, i amb Julio Manrique. En poesia ha publicat Primers Auxilis, Vermella i Desterrats. I com novel·lista va publicar, Un home cau (Rosa dels Vents, 2017) amb Jordi Basté, Els perseguidors de paraules (Estrella Polar, 2016), i La cova dels dies (Fanbooks, 2018). Ha col·laborat a Cataluya Ràdio, i, actualment a El món a Rac1.