Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

LES HORES LLUNYANES

LES HORES LLUNYANES
Ficha técnica
Editorial:
SUMA
ISBN:
9788483650981
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

9,67 €

Despues:

7,99 €
Comprar

Tot va començar amb una carta. Una carta que feia molt temps que estava extraviada i que havia quedat en l'oblit durant més de mig segle en una saca de correus, a les golfes fosques d'una casa insignificant de Londres...

L'Edie Burchill i la seva mare mai no han estat gaire unides. Però un diumenge a la tarda arriba una carta a casa seva, perduda des de feia temps, que porta com a remitent Milderhurst Castle, a Kent (Anglaterra), i l'Edie comença a pensar que la fredor de la seva mare amaga un antic secret.

Durant la Segona Guerra Mundial, la mare de l'Edie fou evacuada de Londres i la va acollir la misteriosa Juniper Blythe a Milderhurst Castle, on vivia amb les seves germanes bessones i el seu pare, en Raymond, autor del clàssic infantil La veritable història de l'home de fang. L'esplèndid i enorme castell li revela un nou món en què descobreix la fantasia i el plaer de la lectura, però també els seus perills.

Cinquanta anys després, quan l'Edie busca respostes a l'enigma de la seva mare, se sent atreta per Milderhurst Castle, on viuen les excèntriques bessones i la Juniper, ja ancianes.

Al castell ruïnós, l'Edie investiga el passat de la seva mare. Però hi ha altres secrets que s'amaguen entre les seves parets, i l'Edie està a punt d'esbrinar moltes més coses de les que esperava. El que realment va passar en les hores llunyanes ha estat esperant molt de temps que algú ho revelés.

Amb un estil evocador i una elegant manera de narrar que remet a Dickens, les germanes Brönte i Jane Austen, Kate Morton fa un pas més en la novel·la clàssica victoriana per submergir-nos en una trama absorbent i compondre un trencaclosques tan bell com brillant.

«Una novel·la apassionant de misteri i d'amor. [...] Les respostes deixaran atònit el lector.»
Publishers Weekly

«En la tradició de les novel·les gòtiques clàssiques, Les hores llunyanes és un viatge captivador, un misteri les revelacions del qual, molt ben dosificades, proporcionarà una lectura sorprenent i profundament gratificant.»
Booklist

Otros libros del autor

O ÚLTIMO ADEUS
-17%
Titulo del libro
O ÚLTIMO ADEUS
KATE MORTON

10,88 €8,99 €

L'ÚLTIM ADÉU
-17%
Titulo del libro
L'ÚLTIM ADÉU
KATE MORTON

12,09 €9,99 €

EL ÚLTIMO ADIÓS
-17%
Titulo del libro
EL ÚLTIMO ADIÓS
KATE MORTON

10,88 €8,99 €

KATE MORTON

Kate Morton creció en las montañas del noreste de Australia, en Queensland. Posee títulos en arte dramático y literatura inglesa y es candidata doctoral en la Universidad de Queensland. Vive con su esposo e hijos en Brisbane.

Su primera novela, La casa de Riverton, se publicó con enorme éxito en 38 países, alcanzó el número uno en muchos de ellos y lleva vendidos más de dos millones de ejemplares en todo el mundo. El jardín olvidado, con unas ventas que superan los cuatro millones de ejemplares, supuso la consolidación absoluta de esta espléndida autora y le granjeó el reconocimiento masivo de la crítica y los lectores.

Su tercera novela, Las horas distantes, se convirtió igualmente de inmediato en un best seller. Se estima que las ventas en todo el mundo de las obras de Kate Morton se acercan a los diez millones de ejemplares.