Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

LLETRES EN BLANC I NEGRE...

LLETRES EN BLANC I NEGRE...
Ficha técnica
Editorial:
CALIGRAMA
ISBN:
9788417505820
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

4,83 €

Despues:

3,99 €
Comprar

Catarsi d´un supervivent...

Aquest recull de poemes i fotografies va néixer, sense jo saber-ho, a mitjans del 2015 durant un periode que vaig estar ingressat a diferents hospitals psiquiàtrics fins mitjants de 2016. Un cop donat d´alta vaig continuar escrivint més continua i seriosament. Escriure aquests poemes i illustrar-los amb fotografies va pendre forma a finals del 2016 i principi del 2017.

Aquest texte i aquestes imatges m´han ajudat a conèixer-me a mi mateix i han canviat la meva vida.

JORDI TRALLERO I SOBREVIA

Jordi Trallero i Sobrevia vaig nèixer la nit de sant Joan del 1956, a Barcelona. Desprès dels estudis als Escolapis del carrer Diputació, al Jaume Bofill, i al IQS -on hi vaig estudiar Química-, i de treballar en diverses empreses, em vaig dedicar professionalment a la fotografia -1990/92- , per tornar desprès a exercir de químic.

Des del 2002, amb una incapacitat laboral absoluta i una vida lligada als trastorns psíquics, vaig estar internat en diferents hospitals. Cap el 2015 l´escriptura i la fotografia, exercides ambdues amb certa regularitat, em van donar, fins el dia d´avui, un equilibri emocional amb aportació d´autoestima i seguretat personal.