Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

MANIFEST ANIMALISTA

MANIFEST ANIMALISTA
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788416930418
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

6,04 €

Despues:

4,99 €
Comprar

La violència contra els animals és un atac directe a la nostra humanitat. Això demostra Corine Pelluchon en aquest breu, pragmàtic, i controvertit assaig que suposa una contribució radical a l'ètica i la filosofia política.

Lluitar contra el maltractament animal és rebel·lar-se contra una societat basada en l'explotació, i per això la causa animalista és una qüestió política major que ens concerneix a tots, més enllà d'ideologies o conflictes d'interessos.

Amb un estil viu, persuasiu i inspirador, l'autora proposa un camí possible i factible per portar aquest debat a l'esfera política amb tanta claredat i urgència com sigui possible.

Ressenyes:
«Corine Pelluchon ho explica tot absolutament bé en tot just un centenar de pàgines: per ser una alternativa vàlida, és imprescindible polititzar la causa animal.»
Luce Lapin, Charlie Hebdo

«L'objectiu principal de l'autora està completament assolit en aquest Manifest animalista: dóna al lector les claus que li permetran ampliar el radi d'acció de l'humanisme als animals.»
Philippe Douroux, Libération

«Una perspectiva bella i ambiciosa.»
Isabelle Gravillon, Femme Majuscule

«Un llibre d'intervenció política, tan compromès com lúcid.»
Robert Jules, La Tribune

«Una de les moltes i grans qualitats d'aquest Manifest animalista és que, en tot moment, el seu projecte està exposat de manera perfectament creïble i realitzable. Precisament per això, l'autora no es fa cap il·lusió sobre la dificultat que suposa introduir la qüestió animal en el debat polític.»
Hicham-Stéphane Afeissa, Non Fiction

Otros libros del autor

MANIFIESTO ANIMALISTA
-17%
Titulo del libro
MANIFIESTO ANIMALISTA
CORINE PELLUCHON

6,04 €4,99 €

MANIFESTE ANIMALISTE
Titulo del libro
MANIFESTE ANIMALISTE
CORINE PELLUCHON

6,99 €

CORINE PELLUCHON

Corine Pelluchon es doctora y profesora en filosofía práctica en la Universidad de Franche-Comté (Besançon, Francia). Es especialista en filosofía política y moral, ética aplicada y bioética. Sus publicaciones académicas se ocupan de temas muy diversos, desde la ética médica a la cuestión animal o la filosofía del medio ambiente. Entre sus libros se encuentran: Leo Strauss, une autre raison, d'autres Lumières: Essai sur la crise de la rationalité contemporaine (2005; Prix François-Furet 2006), L'Autonomie brisée: Bioéthique et philosophie (2009), La Raison du sensible: Entretiens autour de la bioéthique (2009), Eléments pour une éthique de la vulnérabilité: Les hommes, les animaux, la nature (2011; Grand Prix Moron de l'Académie Française 2012), Les Nourritures: Philosophie du corps politique (2015; Prix Édouard-Bonnefous 2015; Prix Paris-Liège 2016) y Manifiesto animalista: Politizar la causa animal (2017).