Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

MEMÒRIA D'UNS ULLS PINTATS

MEMÒRIA D'UNS ULLS PINTATS
Ficha técnica
Editorial:
EDITORIAL EMP?S
ISBN:
9788497877763
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

9,49 €
Comprar

Quatre amics, dos nois i dues noies nascuts el 1920, creixen junts al barri obrer de la Barceloneta. Comencen a descobrir el món en un ambient humil i llibertari, i la proclamació de la República els obre un amplíssim horitzó de possibilitats, il·lusions i esperances. Però la Guerra Civil i la posterior repressió franquista ho estronquen tot. La vida de tots quatre i de les seves famílies queda marcada per l'impacte d'uns fets històrics que influeixen d'una manera especialment tràgica en la relació d'amor i d'amistat entre els dos nois, Germinal i David. El mateix Germinal, ja vell, narra la seva experiència escruixidora a un jove director de cinema que busca argument per fer una pel·lícula històrica. Reconstrucció vivíssima d'un període sovint mal explicat, Memòria d'uns ulls pintats és, per damunt de tot, una extraordinària història d'amor.

Otros libros del autor

EL NOI DEL MARAVILLAS
Titulo del libro
EL NOI DEL MARAVILLAS
LLUÍS LLACH

12,99 €

LES DONES DE LA PRINCIPAL
Titulo del libro
LES DONES DE LA PRINCIPAL
LLUÍS LLACH

9,49 €

ESTIMAT MIQUEL
Titulo del libro
ESTIMAT MIQUEL
LLUÍS LLACH

9,99 €

LLUíS LLACH

Lluís Llach (Girona, 1948) va tancar el 2007 quaranta anys d'una carrera artística que el va dur a actuar arreu del món i a assolir èxits discogràfics sense precedents en la cançó catalana. Va debutar com a novel·lista amb l'esplèndida Memòria d'uns ulls pintats. Estimat Miquel és el seu segon llibre.