Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

PER A L'ANNA (DEL TEU MORT)

PER A L'ANNA (DEL TEU MORT)
Ficha técnica
Editorial:
LABUTXACA
ISBN:
9788499304700
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

6,99 €
Comprar

L'Anna va conèixer l'escriptor Carlos Pacheco quan tot just era una adolescent i va compartir amb ell més de vint anys de la seva vida. Amoral, apassionat i genial, en Carlos va ser, per bé i per mal, el més extraordinari que li va passar mai a l'Anna. Després d'una relació tan llarga i intensa, ella vol tenir una vida normal. A partir d'aquest moment, assolir aquest objectiu es convertirà en l'aventura de la seva vida.

NURIA ROCA

Núria Roca Granell (Moncada, València, 1972) és presentadora i escriptora. Va estudiar arquitectura tècnica a la Universitat Politècnica de València però sempre ha treballat en el món de la televisió, on va anar a parar per pur atzar. Va començar la seva carrera a Canal 9 i des de llavors la seva presència televisiva ha estat constant.Després d'una dilatada carrera professional als mitjans de comunicació s'estrena com a escriptora amb Sexualment, on escriu 53 narracions en primera persona on busca l'entreteniment, la ironia i l'humor amb un rerefons sexual. 

PAU JOAN HERNàNDEZ I DE FUENMAYOR

Pau Joan Hernàndez va néixer a Barcelona el 1967 i viu actualment a Bigues i Riells. Va començar a dedicar-se a la literatura des de molt jove i, als divuit anys, va veure publicada la seva primera novel·la juvenil, Tot et serà pres (Ed. Empúries), una obra de caire realista, que tractava el tema de l'eutanàsia i que s'ha convertit, amb més de vint-i-vuit edicions, en el seu més gran èxit. Posteriorment, però, la seva obra s'ha mogut més en la línia de la narrativa fantàstica, o que combina fantasia i realitat. En l'actualitat, combina la creació literària amb la crítica literària a les pàgines del diari Avui i la traducció (del castellà, el basc, el francès i el gallec).