Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

PROMISE

PROMISE
Ficha técnica
Editorial:
LA GALERA, SAU
ISBN:
9788424643843
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

11,99 €
Comprar

Avorrida i sarcàstica, la Cam Cooper té disset anys i ha passat els últims set anys de la seva vida entrant i sortint de l'hospital. I l'última cosa que vol fer en el poc temps que li queda de vida és traslladar-se a més de 2.000 quilòmetres, a una població anomenada Promise, a Maine. Promise és un poblet perdut famós pels esdeveniments miraculosos que hi succeeixen. La Cam i la seva mare iniciaran un viatge a la recerca d'allò que desconeixen mentre el temps, indefugible i insubornable, s'escola agredolç.

WENDY WUNDER

<b>Wendy Wunder </b>va néixer en un petit poble de Nova Jersey, i hi va viure fins als 18 anys, quan va anar a la Universitat. Aquella experiència, marxar lluny de casa i del seu entorn i enfrontar-se a un món desconegut, la va marcar profundament. Anys després va aprofitar les notes d'aquella experiència per construir <i>The Probability of Miracles</i>.