Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

RAGDOLL (NINOT DE DRAP)

RAGDOLL (NINOT DE DRAP)
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788416930265
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

12,09 €

Despues:

9,99 €
Comprar

Ragdoll (Ninot de drap), l'aclamat debut de Daniel Cole, és pura adrenalina.

Un thriller taquicàrdic. Vertiginós.

Entreteniment addictiu.

«Ragdoll, el Ninot de drap» és el nom amb què els mitjans sensacionalistes han batejat la macabra troballa en un pis buit de Londres. Penjat del sostre amb tot de fils, assenyala amb el dit cap a una finestra i està fet de «retalls» de sis persones, cosits per formar un únic cos de qui només s'ha pogut identificar el cap. Qui eren les altres cinc víctimes? I per què el dit assenyala cap a l'apartament del davant, on viu el detectiu William Fawkes, àlies Wolf?

Pràcticament l'endemà de l'inquietant troballa, l'assassí fa arribar a la premsa una llista amb les properes sis víctimes i la data prevista de la seva mort.

El detectiu i el seu equip, pressionats pels superiors i assetjats per la premsa, han d'esbrinar per què van assassinar les primeres víctimes i què tenen en comú per poder desemmascarar el culpable abans que compleixi la seva amenaça.

Un malèvol joc del gat i la rata amb un assassí que desafia la policia i un país sencer en suspens... Perquè aquesta ment perversa sempre s'avança als altres.

Un perillós desafiament en què és impossible no involucrar-se.

Crítiques:
«Un debut molt esperat. Sens dubte, el thriller més escabrós de l'any.»
Metro

«Un thriller tens, dramàtic, amb girs intel·ligents que et sorprendran. Si t'agraden autors com Jo Nesbø, Karin Fossum i Henning Mankell, t'encantarà aquest llibre.»
Scrutton Bland

«El debut més emocionant que hem llegit en molt de temps.»
Heat Magazine

«Hi ha ecos de la pel·lícula Seven en aquest vilà tan omnipotent.»
The Daily Mail

Otros libros del autor

BONECA DE TRAPOS
-17%
Titulo del libro
BONECA DE TRAPOS
DANIEL COLE

12,09 €9,99 €

RAGDOLL (MUÑECO DE TRAPO)
Titulo del libro
RAGDOLL (MUÑECO DE TRAPO)
DANIEL COLE

12,09 €

DUSK
Titulo del libro
DUSK
DANIEL COLE

0,88 €

DANIEL COLE

Daniel Cole, un paramédico de treinta y tres años, se ha convertido en autor best seller con su debut Ragdoll (Muñeco de trapo), una historia que nació como guion y que ahora está camino de convertirse en serie de televisión. De momento, los derechos de traducción han sido adquiridos por más de treinta países y la novela ya ha resultado un éxito de ventas en el Reino Unido, Francia, Italia, Alemania y Holanda.

Para el autor, esta primera novela ha supuesto cumplir uno de sus retos pendientes. Él mismo confiesa que «Sentía la necesidad de terminar esta historia y no dejar que continuara acumulando polvo debajo de mi cama. Creo que la escribí con cierto egoísmo, con la intención de crear lo que a mí me hubiera gustado leer: una historia impactante y con unos personajes que acabaran siendo casi mis amigos».

Cole vive en Bournemouth y está escribiendo su nuevo libro.

Sigue al autor en twitter @Daniel_P_Cole