Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

SER MARE: L'ABANS I EL DESPRÉS

SER MARE: L'ABANS I EL DESPRÉS
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788416430710
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

8,99 €
Comprar

Ser mare: l'abans i el després és la guia indispensable per viure les experiències anteriors i posteriors al part amb tranquil·litat i confiança.

Ser mare és una experiència profundament transformadora en la vida d'una dona. Tanmateix, va acompanyada de moltes preguntes i dubtes que es responen i es resolen de manera pràctica en aquest llibre, centrat en els 100 dies abans i els 100 dies després del part.

Basant-se en l'àmplia experiència professional, el doctor Eduard Estivill, en col·laboració amb el ginecòleg Carlos Salvador i el pediatre Gonzalo Pin, ha aplegat els consells més importants per als dies més decisius de l'embaràs i del postpart.

Amb Ser mare: l'abans i el després, la futura mare aprendrà, entre moltes altres qüestions:
- Com mitigar les dificultats per dormir.
- Què ha de menjar per sentir-se bé en aquesta etapa vital.
- Quins exercicis suaus són bons perpreparar el seu cos.
- Com afrontar sense por els primers dies després del part.
- Com abordar el son del nadó i com aquest afecta el ritme de la mare.
- On és millor que dormi el bebè.
- La importància i la durada de la lactància materna.

Viu la teva maternitat amb plenitud amb l'ajuda del doctor Estivill.

Otros libros del autor

SER MAMÁ: EL ANTES Y EL DESPUÉS
Titulo del libro
SER MAMÁ: EL ANTES Y EL DESPUÉS
EDUARD ESTIVILL

8,99 €

MELATONINA PARA TODOS
Titulo del libro
MELATONINA PARA TODOS
EDUARD ESTIVILL

3,48 €

NENS DESCANSATS, NENS FELIÇOS
Titulo del libro
NENS DESCANSATS, NENS FELIÇOS
EDUARD ESTIVILL

8,99 €

EDUARD ESTIVILL

Montse Domènech és llicenciada en pedagogia i psicologia infantil per la Universitat de Barcelona. Treballa en el seu centre privat, on s'ocupa principalment de l'atenció psicològica a nens, adolescents i joves amb trastorns escolars, de conducta i emocionals. Es coautora, amb el doctor Estivill, de Vamos a la cama, que tracta del tema de l'insomni infantil en nens d'entre cinc i tretze anys.

El doctor Eduard Estivill, autor del pròleg i de la introducció d'aquest llibre, i creador del mètode que aquí es presenta, és pediatre i neurofisiòleg, responsable de la Clínica del Son Estivill del USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona i coordinador de les unitats del son de l'Hospital General de Catalunya. És autor de Mètode Estivill, Guia ràpida per ensenyar els nens a dormir i coautor de Nen, a dormir.