Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

SI M'ESCOLLISSIS

SI M'ESCOLLISSIS
Ficha técnica
Editorial:
SELECTA
ISBN:
9788417616335
Idioma:
ESPAÑOL
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

4,83 €

Despues:

3,99 €
Comprar

Una celebració per trobar esposa al jove McDougall. Rostres coneguts en un grup reduït. És impossible que res vagi malament... Així i tot, un convidat sorpresa, una família molt especial, un incident fortuït i una dona única aconseguiran alterar el curs dels esdeveniments.

Està preparat per a enamorar-se, l'Ewan?

Si un home busca candidates per a esposa, no hi ha res millor que fer-ho amb seny.

A l'Escòcia de mil nou-cents, l'Ewan McDougall es prepara per actuar amb enteniment. Per aquest motiu, demana ajuda a la més indicada per fer realitat els seus plans: la seva mare.

Els convidats estan a punt d'arribar a la llar dels McDougall, un castell ancestral. Un cop allà, podrà decidir si la Marian Elizabeth i ell són compatibles, una decisió que ara li sembla d'allò més senzilla.

Què pot fer una dona quan gairebé ha perdut l'esperança que l'home que estima s'adoni que existeix?

De camí a Escòcia, la senyoreta Burton no té expectatives de ser corresposta. Desitjaria ser escollida per en McDougall, però no concep interposar-se en el que podria arribar a ser un bon matrimoni. Només s'ha de fer la valenta i mantenir-se al marge.

Otros libros del autor

UN DILEMA LLAMADO CLAUDIA (DILEMAS 2)
-17%
Titulo del libro
UN DILEMA LLAMADO CLAUDIA (DILEMAS 2)
ELIZABETH URIAN

4,83 €3,99 €

SEDUCIENDO AL CORAZÓN
Titulo del libro
SEDUCIENDO AL CORAZÓN
ELIZABETH URIAN

3,62 €

A PESAR DE TODO
-17%
Titulo del libro
A PESAR DE TODO
ELIZABETH URIAN

3,62 €2,99 €

ELIZABETH URIAN

Elizabeth Urian es el pseudónimo tras el cual se ocultan dos hermanas amantes de los libros, que decidieron dar el paso decisivo y crear sus propias historias. No se consideran unas escritoras como tal, sino que les gusta crear los mismos relatos que le gustaría leer. Todo eso mientras combinan familia, trabajo y aficiones. Son autoras de Los hermanos Broderick, Un auténtico espectáculo (B de Books-Selección RNR) y Nunca dejes de esperarme (B de Bolsillo, 2016). Además participaron en las recopilaciones Ese amor que nos lleva y Epidermis (2012).