Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

TEMPORADA BAIXA

TEMPORADA BAIXA
Ficha técnica
Editorial:
ROSA VENTS
ISBN:
9788417627614
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

Descuento:

-17%

Antes:

7,25 €

Despues:

5,99 €

Temporada baixa, publicada per primer cop el 1990, s'ha consolidat com un dels títols fonamentals d'una autora que ha ofert als lectors una producció literària de primer ordre.

Al protagonista d'aquesta novel·la, un home madur, decadent, descentrat i obsedit, que no suporta les pròpies frustracions, li és cada vegada més difícil de viure en un món que troba absolutament hostil. Al seu costat, l'harmonia i la plenitud de la seva dona li agreugen encara més l'enveja i els complexos fins que la gelosia, l'erotisme i la inseguretat arriben al seu punt més alt durant una temporada baixa sense sortida.

A Temporada baixa, Maria Mercè Roca retrata magistralment el laberint de sentiments i passions per on es pot perdre una persona al llarg de la seva vida.

Otros libros del autor

ELS ARBRES VENÇUTS
-17%
Titulo del libro
ELS ARBRES VENÇUTS
MARIA MERCÈ ROCA

7,25 €5,99 €

BONES INTENCIONS
-17%
Titulo del libro
BONES INTENCIONS
MARIA MERCÈ ROCA

8,46 €6,99 €

CAMES DE SEDA
-17%
Titulo del libro
CAMES DE SEDA
MARIA MERCÈ ROCA

8,46 €6,99 €

MARIA MERCè ROCA

Maria Mercè Roca ha publicat novel·la, narrativa breu, narrativa infantil i juvenil i guions de televisió, a més de col·laborar regularment en diversos mitjans de comunicació.

Es va donar a conèixer amb el llibre de relats Sort que hi ha l'horitzó, premi Víctor Català 1985, després del qual ha estat guardonada amb els principals premis literaris en llengua catalana: el premi Josep Pla 1987 per El present que m'acull, el premi Sant Jordi 1992 per Cames de seda, el premi Ramon Llull 2000 per Delictes d'amor i el premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil, el 2012, per Mil revolts. Després d'una pausa d'uns anys torna al panorama literari amb el recull de contes Nosaltres, les dones (Rosa dels Vents, 2018).