Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

UN HOMBRE CAE

UN HOMBRE CAE
Ficha técnica
Editorial:
GRIJALBO
ISBN:
9788425355974
Idioma:
ESPAÑOL
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

8,99 €
Comprar

El periodista Jordi Basté y el escritor Marc Artigau presentan el primer caso del detective privado Albert Martínez, un investigador barcelonés muy especial, sibarita y seductor, que debe esclarecer las causas de la desaparición de un hombre y se sumerge en la oscura historia de una familia de la alta burguesía.

Una noche de primavera, mientras está cenando en la Barceloneta con un viejo amigo de la universidad, el detective privado Albert Martínez es testigo de una escena inquietante: dos hombres se acercan al espigón de la Mar Bella, la zona más peligrosa, gesticulando como si discutieran. Al cabo de un rato, solo regresa uno.

Así arranca una apasionante investigación que lo llevará a descubrir los secretos más oscuros de una adinerada e influyente familia de la ciudad.

Junto al singular detective Albert Martínez, nos adentramos en una historia tan original como lo es la propia Barcelona gastronómica, nocturna y oculta donde se desarrolla la acción.

Una novela inteligente que atrapa al lector con una pregunta desde la primera página: ¿qué pasó aquella noche en el espigón?

Reseña:
«Ambos autores homenajean a Pepe Carvalho y a esta ciudad que recorren y observan con atención. Son degustadores de buenos vinos y a la vez solventes creadores de enigmas. Eso es un buen maridaje.»
Lilian Neuman, Cultura/s de La Vanguardia

Otros libros del autor

UN HOME CAU
Titulo del libro
UN HOME CAU
JORDI BASTé / MARC ARTIGAU

8,99 €

JORDI BASTé

Jordi Basté (Barcelona, 1965) és el director i presentador d'El món a RAC1, el programa líder de la ràdio en català, amb una audiència d'uns 460.000 oients. Va treballar durant vint-i-dos anys a Catalunya Ràdio, on va col·laborar en les retransmissions de futbol del Joaquim M. Puyal i s'encarregava de les retransmissions de partits de bàsquet. També hi va presentar el programa La jornada les tardes dels diumenges i el programa esportiu nocturn No ho diguis a ningú. L'any 2004 va fitxar per RAC1 on, a més de ser cap d'esports, ha presentat el programa esportiu nocturn Tu diràs. Al principi de la temporada 2007-2008 va substituir Xavier Bosch al capdavant del magazín matinal El món a RAC1. Col·labora a La Vanguardia cada diumenge, on publica a les pàgines salmó el seu dietari de la setmana.

Ha guanyat diversos premis en reconeixement de la seva feina a la ràdio, entre els quals hi ha un Protagonistes, un Ondas i un premiÒmnium de Comunicació.

Ha publicat L'esport als matins de Catalunya Ràdio (La Magrana, 1997), El Barça del canvi. Una cronologia personal (L'esfera dels llibres, 2007), Crisi, mentides i grans oportunitats (Columna 2009), En efectiu o amb targeta (Columna, 2010) i Sapigueu que... (Columna, 2011).

MARC ARTIGAU

Marc Artigau i Queralt (Barcelona, 1984) és llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l'Institut del Teatre de Barcelona. Ha publicat diverses obres, entre les quals hi ha Caïm i Abel, Caixes (premi Talúries de Teatre 2011 i accèssit del Nacional Marqués de Bradomín 2011), Arbres, Aquells dies blaus, Un mosquit petit, El Balneari, Ushuaïa (premi Ciutat de Sagunt 2008 i accèssit del Nacional Marqués de Bradomín 2008) i A prop, entre altres. Amb Els sense ànima va guanyar el premi Ciutat de Sagunt 2009 i el premi Ramon Vinyes 2009. Com a dramaturg ha treballat amb Oriol Broggi a Al nostre gust i a L'orfe del clan dels Zhao (premi de la crítica a millor adaptació); amb Àngel Llàcer i Manu Guix a El petit príncep (premi Butaca al millor espectacle infantil 2014) i a Molt soroll per no cap de bestiar; amb Juan Carlos Martel a Moby Dick (premi Butaca al millor espectacle infantil 2015), i amb Josep Maria Miró, entre altres. En poesia ha publicat Primers Auxilis, Vermella i Desterrats. A 2016 va publicar la novel·la Els perseguidors de paraules.

Ha col·laborat a Cataluya Ràdio, al diari Ara i, actualment a El món a Rac1.