Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

UN HOME A LES FOSQUES

UN HOME A LES FOSQUES
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONS 62
ISBN:
9788429769340
Idioma:
CATALÁN
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

6,99 €
Comprar

En un estat d'ànim tan fosc com la nit d'obsidiana que envolta el món, Paul Auster ens torna a sorprendre amb una novel·la devastadora amb múltiples realitats. La història transcorre en una sola nit. August Brill té setanta-dos anys i s'està a casa de la seva filla a Vermont. Quan l'insomni no el deixa descansar, ajagut al llit, s'explica històries per evitar pensar en coses que preferiria oblidar -la mort de la seva dona, la infinita tristesa de la seva filla per la pèrdua del marit, el cruel assassinat de la parella de la seva néta Katya. Una d'aquestes nits en blanc, en Brill s'imagina una cruenta guerra civil als Estats Units.Un home a les fosques és una novel·la dels nostres temps que exigeix ser llegida i rellegida. Una obra que ens obliga a encarar-nos a la foscor, el drama, de la nit; i alhora celebra l'existència dels afectes i els jocs quotidians que fan que, malgrat tot, aquest estrany món nostre continuï avançant.

Otros libros del autor

4 3 2 1 (EDICIÓ EN CATALÀ)
Titulo del libro
4 3 2 1 (EDICIÓ EN CATALÀ)
PAUL AUSTER / ALBERT NOLLA CABELLOS

12,99 €

INFORME DE L'INTERIOR
Titulo del libro
INFORME DE L'INTERIOR
PAUL AUSTER / ALBERT NOLLA CABELLOS

8,49 €

LA VIDA INTERIOR D'EN MARTIN FROST
Titulo del libro
LA VIDA INTERIOR D'EN MARTIN FROST
PAUL AUSTER / ALBERT NOLLA CABELLOS

5,99 €

PAUL AUSTER

Paul Auster (Newark, Nova Jersey, 1947) és novel·lista, poeta, guionista i director de cinema. Va estudiar a la Universitat de Columbia a Nova York i poc després es va traslladar a París on va fer traduccions, ressenyes i mil i una feines mal pagades mentre intentava escriure. Edicions 62 ha publicat en català gran part de la seva obra, on destaquen novel·les com La invenció de la solitud (1982), Trilogia de Nova York (1985), El Palau de la Lluna (1989), La música de l'atzar (1990), Leviatan (1992),El llibre de les il·lusions(2002),Bogeries de Brooklyn(2005), Viatges per l'Scriptorium (2006), Un home a les fosques (2008), Invisible (2009) o Sunset Park (2010).Diari d'hivernés el seu llibre més recent, que ara publica labutxaca. La seva obra ha estat traduïda a trenta-cinc idiomes i compta amb milers de lectors a tot el món.