Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de cookies

URSÄKTA, HUR DAGS GÅR JORDEN UNDER?

URSÄKTA, HUR DAGS GÅR JORDEN UNDER?
Ficha técnica
Editorial:
PETER X. ERIKSSON
ISBN:
9789187307157
Idioma:
SUECO
Formato:
EPUB
DRM:
Si
Tagus

4,99 €
Comprar

Klimatförändringar, växande sopberg, giftiga utsläpp och arter som försvinner. Vad håller egentligen på att hända med vår planet? Kommer den globala uppvärmningen att göra så att isen blir den dyraste råvaran i en gin & tonic? Och om vi nu inte ärver jorden av våra föräldrar utan lånar den av våra barn hur mycket kommer ungarna att kräva av oss i straffränta? På ett enkelt och underhållande sätt tar den här boken upp vilka problemen är, hur de uppstått och hur vi ska bära oss åt för att ta itu med dem. Den innehåller även en snabbgenomgång i ekologi för de som hellre hänger på krogen än i skogen, berättar varför måndagsmorgnar är ett av de största hoten mot vår miljö, ger praktiska miljötips för lata och visar att det går att rädda världen utan att gå i kloster.

Den här boken är till för alla som vill veta mer om vår miljö men gärna slipper pekpinnar och deppiga domedagsscenarion. Det är en bok som inte blundar för eländet men som ger läsaren ett chans att skratta åt det.

Uppdaterad eboksupplaga med bonuskapitel!

Peter Eriksson är inte, och har aldrig varit, språkrör för miljöpartiet. Däremot har han en bakgrund som miljökrönikör, har medverkat i ett flertal miljöprojekt och anser att den här planeten är en alldeles för skojig plats för att ha sönder. Idag är han satiriker och författare som skriver efter mottot ju allvarligare ämne desto större behov av att kunna skratta åt det.

Otros libros del autor

OKTOBEROFFER
Titulo del libro
OKTOBEROFFER
PETER X. ERIKSSON

2,99 €

OINTELLIGENT DESIGN
Titulo del libro
OINTELLIGENT DESIGN
PETER X. ERIKSSON

4,99 €

FRÅN SLÖKAPTENENS SKRIVBORD
Titulo del libro
FRÅN SLÖKAPTENENS SKRIVBORD
PETER X. ERIKSSON

4,99 €